image

Nieuwsberichten

Save the date: pre-sale

De Enschotse Tuinen bestaat uit drie nieuwbouwprojecten. Dit nieuwsbericht heeft betrekking op De Dorpgaarde.

 

Van geïnteresseerden krijgen wij al veel vragen over wanneer we in verkoop gaan en wat de V.O.N.-prijzen gaan worden van de woningen. Tijdens de pre-sale kunnen we daar al gedeeltelijk antwoord op geven.

 

Op vrijdag 26 februari vanaf 20.00 uur zal de pre-sale van De Dorpsgaarde van start gaan.

 

Wat is een pre-sale?

Tijdens de pre-sale geven wij globale informatie over de woningen, denk aan perceel- en woonoppervlak, een prijsrange en enkele impressies van de woningen. Op basis van deze informatie, positie in het plan en het woningtype kun jij een voorkeur aangeven voor een specifiek bouwnummer. Door een voorkeur aan te geven krijg je voorrang ten opzichte van andere die zich niet tijdens de pre-sale hebben ingeschreven bij De Dorpsgaarde. Inschrijfsnelheid wordt in alle gevallen buiten beschouwing gelaten.

 

Wil jij wonen in De Dorpsgaarde? Meld je dan aan voor De Dorpsgaarde door te gaan naar www.dedorpsgaarde.nl/interesse. Hoe jij jouw voorkeur voor een woning kan aangeven, wordt in het nieuwsbericht van 23 februari 2021 uitgelegd. In de aanloop naar de pre-sale zullen we ook een nieuwsbericht over het (online) kopen van een nieuwbouwwoning versturen. In dit nieuwsbericht vertellen we je alles over de procedure die volgt tot aan oplevering van jouw nieuwbouwwoning.

 

Planning start verkoop

Wij verwachten medio maart in verkoop te gaan. Zodra de datum definitief is, communiceren wij dat door middel van een 'save the date' per mail vanuit De Dorpsgaarde. Vanaf de start verkoop zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij je de definitieve koopsommen melden.

 

Enschotse Tuinen: laatste deel bouwexplosie in Berkel-Enschot gaat snel van start

Drie unieke wijken: Bloemenhof, De Dorpsgaarde en Het Meesters Hof worden in Enschotse Tuinen gerealiseerd. Hier komen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen, hoekwoningen, levensloopbestendige woningen en (semi)-bungalows. Het is de nieuwe plek voor starters, doorstromers en senioren om heerlijk in het groen te wonen in Berkel-Enschot.

 

Lees het hele artikel van Brabants Dagblad hier:

https://www.bd.nl/tilburg-e-o/enschotse-tuinen-laatste-deel-bouwexplosie-in-berkel-enschot-gaat-snel-van-start~a7eb854c/

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn. Via deze kanalen informeren wij je over de laatste ontwikkelingen en maak je kennis met de ontwikkelaars van de Enschotse Tuinen.