header logo image
image

Wil je op de hoogte
blijven van
de ontwikkelingen?

Meld je aan

Enschotse Tuinen

Foto

Wonen in een dorpse, groene omgeving én genieten van de dynamiek van de stad. Dát vind je in uitbreidingsgebied Enschotse Tuinen. Enschotse Tuinen is gelegen aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

image

“De gezellige dorpskern zorgt
 voor een aangename leefomgeving”

Foto

Berkel-Enschot

De gezellige dorpskern, het rijke verenigingsleven, de diverse scholen en de winkelcentra maken van Berkel-Enschot een aangename leefomgeving, met alle dagelijkse behoeften binnen handbereik. Bovendien is Berkel-Enschot sinds 2019 ook voorzien van een mooi nieuw dorpshart, genaamd Koningsoord. Koningsoord beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij. Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.

De projecten

Ontwikkelaars Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, Van Wijnen en Roozen van Hoppe hebben de handen ineengeslagen om Enschotse Tuinen tot ontwikkeling te brengen. In een groene omgeving wordt er vormgegeven aan drie woningbouwprojecten: Het Meesters Hof, Bloemenhof en Dorpsgaarde. In totaal worden er circa 150 woningen gerealiseerd voor zowel starters, doorstromers als senioren. Het dorpse karakter komt sterk naar voren in de dorpse verkaveling van het gebied en de dorpse architectuur zoals in het beeldkwaliteitsplan is voorgeschreven.

image

Kies jouw woonplek

Foto

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn. Via deze kanalen informeren wij je over de laatste ontwikkelingen en maak je kennis met de ontwikkelaars van de Enschotse Tuinen.